Home   |   Ontwerp   |   Indeling   |   Bereikbaarheid   |   Contact

 
 


Bereikbaarheid ATC

Het Alpha Trade Center is op een zichtlocatie gelegen, direct aan de N11/A4.

Per auto

Door de aanleg van de N11 is Alphen aan den Rijn via vierbaanswegen direct bereikbaar vanuit alle grote steden. De oplevering van het Alpha Trade Center loopt gelijk aan de oplevering an het laatste stuk van de N11.

Per openbaar vervoer
Het NS-station van Alphen aan den Rijn heeft een directe spoorwegverbinding met Utrecht, Gouda en Leiden. Vanaf het Alpha Trade Center is een directe busverbinding (ca. 4 minuten) met het NS-station van Alphen aan den Rijn.

Parkeren
In totaal zullen er bij het Alpha Trade Center ca. 550 parkeerplaatsen worden gerealiseerd op het parkeerdak. Dit komt overeen met een parkeernorm van ca. 1:35 voor de kantoorruimte en ca. 1:70 voor multifunctionele ruimten op de begane grond. Er zijn 2 op/afritten waardoor er met de auto over het gehele dak gereden en geparkeerd kan worden. Het parkeerdak heeft als voordeel dat de auto’s vanaf de straat niet zichtbaar zijn.
 

 


Het Alpha Trade Center is gelegen aan de N11 op de hoek Van Leeuwenhoekweg/Leidsche Schouw in Alphen aan den Rijn. Gerenommeerde bedrijven als Danzas, Avery Dennison, Lóreal, Novo Nordisk, Samson, Feicitas en Dirk van den Broek hebben
zich reeds in de directe omgeving gevestigd.